top of page

nyheter

PLIVIT DELIKATESSER

Vi utökar vårt egna varumärke Plivit med delikatesser från den Adriatiska kusten, Kroatien. I sortimentet ingår oliver, tapenade, olivolja extra virgin samt olika marmelader. Samtliga produkter & råvaror är producerade i Kroatien, EU.

i5jy5gyf9sagy0zzsi7j.jpg
AJVAR SQUEEZE

Podravka är först med att lansera denna innovativa produkt på marknaden. Nu finns Podravka Ajvar paprikaröra i en praktisk droppfri squeeze flaska. Kladdfritt, enkelt att sätta på matbordet eller ta med på utflykten.

ajvar-podravka.jpg
FRANCK TE & KAFFE

Nu har vi fått in flertal nya produkter från Franck, en av de mest framgångsrika kroatiska tillverkarna av livsmedel. Franck är marknadsledande inom kategorin kaffe och te i regionen på Balkan och har funnits på marknaden i över 130 år.

Frank12.jpg
BAMBI KEX

Bambi har släppt fyra nya kex i form av kuber och sticks. Spröda med smak av mjölkchoklad, hasselnötter eller vit choklad och hasselnötter. 

3.jpg
ZIGANTE

Snart får vi även in exklusiva tryffelprodukter från Zigante. Zigante plockar sina tryfflar i regionen Istrien, Kroatien där de även har sitt huvudkontor. I sortimentet ingår tartufata, tryffelolja, tryffelchips, tryffelost och salami.

tartufa.jpg
BRAJLOVIC GRILLMIX

Lagom till att grillsäsongen drar igång så släpper Brajlovic en grillmix. I grillmixen ingår cevapi (både Banja Luka & Sarajevo), shish, korv och hamburgare. Komplettera med Plivit somun och du har allt till grillen!

Grill Mix from Brajlovic[76].jpg
bottom of page