top of page

nyheter

PLIVIT TRAHANA

Plivit trahana är 100% handgjord och produceras i samarbete med företaget Brasko i Bosnien & Hercegovina tillsammans med kocken Edin Dzemat. Trahana kan liknas vid syrlig pasta som ser ut som små degsmulor.  

hemsidatrahana1.jpg
LEDO GLASS

Om du har besökt Kroatien och ätit glass där har du med allra största sannolikhet ätit glass från Ledo! Ledo Lino Lada pinnglass vann årets bästa glass 2019. I sortimentet har vi både pinnglass och "vanlig" glass.

plivittradehemsidaledo.jpg
RIBELLA HUMMUS

Ribella hummus har snabbt blivit marknadsledande i länderna kring Balkan. Hummusen är tillverkad utan artificiella ämnen samt är glutenfri och vegansk. Kommer i en rad olika unika smaker så som shiitake svamp, tomat och basilika, spicy med chili, pumpafrö.

ukusi-14_ribella_min.jpg
PLIVIT SKALDJUR

Plivits nya skaldjursprodukter är unika och först ut på den Skandinaviska marknaden. Linjen består av flertalet klassiska italienska skaldjursrätter så som vongole och frutti di mare. Produkten innehåller skaldjur och sås (djupfryst). Det enda man behöver tillsätta är pasta eller ris för en komplett måltid. MSC- samt ASC certifierade.

plivittradehemsidaesca.jpg
EPIROS FETAOST

Epiros feta ost har vunnit "Bästa fetaost" flera gånger. Epiros är bland dem största osttillverkarna i Grekland. Snart i lager hos oss!

epirus-18-3-19-048-Edit-Edit-Edit-600x40
MAJSTOR CHARK

Nya högkvalitativa korvar/charkuterier från Majstor i en rad olika smaker. Tillverkade på traditionella recept och råvaror från norra Kroatien. 

Foto-2.jpg
bottom of page