top of page

nyheter

PERUTNINA PTUJ

I somras skrev vi på distributionsavtalet för Perutnina Ptuj i Skandinavien. Perutnina Ptuj är den största kycklingproducenten i sydöstra Europa. Tillverkare av Poli kycklingkorv som är kycklingkorv nr.1 i Europa. Företaget har över 4200 anställda i 7 länder. Har kontroll hela vägen från kläckning av ägg till färdig produkt samt tillverkar eget foder åt djuren. Uppfödning utan antibiotika.

perutninaptujpoliclassicnew2022_e7e297da-ed7a-4673-8a11-8142ecc6c3ce_2000x.webp
ZIGANTE

Snart får vi även in exklusiva tryffelprodukter från Zigante. Zigante plockar sina tryfflar i regionen Istrien, Kroatien där de även har sitt huvudkontor. I sortimentet ingår tartufata, tryffelolja, tryffelchips, tryffelost och salami.

tartufa.jpg
BRAJLOVIC GRILLMIX

Lagom till att grillsäsongen drar igång så släpper Brajlovic en grillmix. I grillmixen ingår cevapi (både Banja Luka & Sarajevo), shish, korv och hamburgare. Komplettera med Plivit somun och du har allt till grillen!

Grill Mix from Brajlovic[76].jpg
PLIVIT DELIKATESSER

Vi utökar vårt egna varumärke Plivit med delikatesser från den Adriatiska kusten, Kroatien. I sortimentet ingår oliver, tapenade, olivolja extra virgin samt olika marmelader. Samtliga produkter & råvaror är producerade i Kroatien, EU.

i5jy5gyf9sagy0zzsi7j.jpg
AJVAR SQUEEZE

Podravka är först med att lansera denna innovativa produkt på marknaden. Nu finns Podravka Ajvar paprikaröra i en praktisk droppfri squeeze flaska. Kladdfritt, enkelt att sätta på matbordet eller ta med på utflykten.

ajvar-podravka.jpg
FRANCK TE & KAFFE

Nu har vi fått in flertal nya produkter från Franck, en av de mest framgångsrika kroatiska tillverkarna av livsmedel. Franck är marknadsledande inom kategorin kaffe och te i regionen på Balkan och har funnits på marknaden i över 130 år.

Frank12.jpg
bottom of page