nyheter

Plivit trahana är 100% handgjord och produceras i samarbete med företaget Brasko i Bosnien & Hercegovina tillsammans med kocken Edin Dzemat. Trahana kan liknas vid syrlig pasta som ser ut som små degsmulor.  

Om du har besökt Kroatien och ätit glass där har du med allra största sannolikhet ätit glass från Ledo! Ledo Lino Lada pinnglass vann årets bästa glass 2019. I sortimentet har vi både pinnglass och "vanlig" glass.

Ribella hummus har snabbt blivit marknadsledande i länderna kring Balkan. Hummusen är tillverkad utan artificiella ämnen samt är glutenfri och vegansk. Kommer i en rad olika unika smaker så som shiitake svamp, tomat och basilika, spicy med chili, pumpafrö.

Plivits nya skaldjursprodukter är unika och först ut på den Skandinaviska marknaden. Linjen består av flertalet klassiska italienska skaldjursrätter så som vongole och frutti di mare. Produkten innehåller skaldjur och sås (djupfryst). Det enda man behöver tillsätta är pasta eller ris för en komplett måltid. MSC- samt ASC certifierade.

Epiros feta ost har vunnit "Bästa fetaost" flera gånger. Epiros är bland dem största osttillverkarna i Grekland. Snart i lager hos oss!

Nya högkvalitativa korvar/charkuterier från Majstor i en rad olika smaker. Tillverkade på traditionella recept och råvaror från norra Kroatien. 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

PLIVIT TRADE AB

Lucernavägen 10

593 50 Västervik

Telefon: 0490-21910

info@plivit-trade.com