top of page
_49A4264.jpg

Plivit chark

Ge dig ut på en gastronomisk resa genom Balkans pittoreska landskap med vår senaste lansering av hantverksmässiga charkprodukter. Tillverkade med passion och tradition

visar dessa produkter upp ett rikt kulinariskt arv och tillför en symfoni av smaker på både plocktallriken och i matlagning.

 

Varje produkt är ett bevis på engagemang hos våra skickliga hantverkare som har fulländat sitt hantverk genom generationer, vilket säkerställer att varje tugga berättar en historia om tradition och kvalitet. Vår produktserie innehåller en rad noggrant utvalda charkuterier, var och en med sin egen unika karaktär och smakprofil.

IMG_5273_edited.png

Nötkött

Vi erbjuder ett brett och komplett sortiment av nötkött. Där produkter som Bresaola, Zarebnica (entrecote), Sudjuk, Kulen salami och pršut nötkött ingår. Samtliga köttdetaljer finns både i helbit och i skivat.

_49A4264.jpg

Fläskkött

Vårt fläskkött produceras i staden Drniš, Kroatien som är kända för sin produktion av framförallt pršut (Prosciutto). I vårt sortiment finns även Pancetta, Budjola, Pecenica. Samtliga köttdetaljer finns både i helbit och i skivat.

stelja bit.png

Lammkött

Under sortimentet lammkött erbjuder vi produkten Stelja som är en typisk produkt för Balkanregionen. Denna produkt innehåller mer fett och gör sig fint i matlagning såväl som på plocktallriken.

Alla Plivit charkprodukter är lufttorkade och kallrökta på äkta bokspån.

Kontakta din säljare här för mer information och beställning.

Läs mer här och bläddra i vårt charksortiment:

bottom of page